Skip to content Skip to footer
23 juni 2023

Vrijdag

Minimale leeftijd: 16+
Voorverkoop: €12,50
Deurverkoop: €15
Tent open: 20.30uur
Ingang: Koningstraat

0.00-1.00 uur

BEATCROOKS

Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Festyland, 24 uur Solexrace, Dreamfields, Boulevard Outdoor, Dauwpop tot in het Gelredome vliegen ze overal “Uut de Bochte”. Van Limburg, Brabant tot aan het bovenste puntje van Groningen…geef ze een groene knuppel en hun feestcore wordt afgevuurd! Happy Høken is ongekend populair en Beatcrooks gaat op elk feest of festival tot de laatste druppel. Van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot happy hardcore en een tandje gekker… Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!


22.30-23.15 uur

GLADJAKKERS

Georganiseerde gekkigheid in combinatie met professioneel ouwehoeren, aangenaam: GladJakkers!

YESSS! Deze internethelden braken landelijk door met hun unieke hilarische filmpjes, allemaal op geheel eigen wijze: in ’t Twents. Wat ze online kunnen, doen ze ook op het podium! GladJakkers combineert hun humor en zelfspot in een feestelijke act. Deze nieuwe feestact brengt de sfeer van het Mallorca Megapark de Nederlandse feesttempels in! Een hoge gekkigheidsgraad in combinatie met feestknallers. Met hun losgeslagen oosterse karakter gaan GladJakkers ‘ohne ende poarty machen’.

20.30-22.30 uur & 23.15-00.00 uur

SJANSEN

Deze lokale helden stonden vorig jaar voor het eerst op het podium en wat maakte ze er een feest van! Van bubbling naar boerenrock naar hollandse hits en weer terug, niemand kon stil blijven staan!

Reden genoeg om ze dit jaar weer uit te nodigen!