Skip to content Skip to footer
28 juni 2024

Vrijdag

Minimale leeftijd: 16+
Voorverkoop: €12,50
Deurverkoop: €15
Tent open: 20.30uur
Ingang: Koningstraat

22.30 uur

BOER BENNIE

DE NOAM IS BENNIE…BOER BENNIE!

HØKEN, HØKEN, HØKEN!
Na het behalen van zijn agrarische opleiding heeft hij de boerderij van zijn stiefzus overgenomen. Met 21 melkkoeien en een oude gehuurde stal was het een bescheiden, arbeidsintensief bedrijf. Doordat hij zijn melkveehouderij (met inmiddels 2000 koeien) heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Check z’n promo!

Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers. Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien…

FEESTBEESTEN..BENNIE D’R KLOAR VEUR?!

00.00 uur

WIMSALABIM SHOW

In 45 minuten wordt je energielevel van 100% terug gebracht naar het energielevel van toen je nog nat achter de oortjes was. 45 minuten lang oorstrelende hits van de zwarte pannekoekjes uit piraterij tot boerenrock, tot aan de meezing hardstyle en alles wat daar tussen in bungelt (de Wimsalabim Show is niet aansprakelijk voor schade aan stem en/of enkelbandjes)

Wimsalabim, voorheen de frontman van Poar neem’n had voor zichzelf besloten een andere koers in te buigen met zien warkbusse omdat het tied was veur wat anders.
Zijn hart ligt op het platteland en tussen de harde werkers/strijders/zwoegers en zo ontstond de Wimsalabimshow. 2 motorisch aagedreven klompen van 1.5 meter met co2rook en confetti gevuld zullen het vaste aanblik worden van de Wimsalabimshow, dus geen zin om te dansen omdat je een teug bier in je sloekhals moet gooien? dan hej in ieder geval wat te loer’n. (Dom kiek’n wordt ook goed gekeurd)

20.30-22.30 uur & 23.15-00.00 uur

SJANSEN

Deze lokale zijn inmiddels vaste prik geworden op de vrijdagavond. Van bubbling naar boerenrock naar hollandse hits en weer terug, niemand kon stil blijven staan!

Reden genoeg om ze dit jaar weer uit te nodigen!